Ebba (kynsikkäät)

1,50 

Ladattava ohje

Info

Kynsikkäitä on mukava käyttää — ja ne ovat käytännölliset, ainakin silloin, kun ei ole liian kylmä ja kun sormet pitää olla vapaana.

Nämä ovat lempikynsikkääni. Pikkukuvassa olevat vaaleanharmaat neuloin mon-ta vuotta sitten ja ne ovat olleet niin ahkerassa käytössä, että viime vuosina olen parsinut niitä ainakin pariin otteeseen.

Nyt olen kirjoittanut lempikynsikkäitteni ohjeen, niin että myös sinä voit neuloa ne joko itsellesi tai rakkaalle ystävälle. Käytä pehmeää, löyhäkierteistä lankaa, niin saat ihanan muhkeat ja tuulenpitävät lapaset.

KOKO Isommat, ruskeat ovat sopivia koolle 8-10, kun taas pienemmät, luonnonval-koiset sopivat kooille 6-7. Isompien lapasten ympärysmitta lepotilassa on noin 19 cm, pienempien noin 14 cm. Huomoi, että neulotut lapaset joustavat reippaasti.
MATERIAALI Langanmenekki: 50 g löyhäkierteistä, yksi– tai kaksisäikeistä villalankaa isompiin lapasiin tai 50 g sileäksi kehrättyä monisäikeistä villa– tai sukkalankaa pienempiin. Molemmissa käyttämissäni langoissa oli samat juoksumetrit, 200 m/ 100 g, vaikkakin ruskea lanka vaikuttaa huomattavasti paksummalta. Puikot: 5 mm sukkapuikot isompiin, 4 mm sukkapuikot pienempiin
NEULETIHEYS 10 x 10 cm sileää neuletta = 17 silmukkaa ja 26 kerrosta isommissa lapasissa , 21 silmukkaa ja 31 kerrosta pienemmissä lapasissa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ebba (kynsikkäät)”