Kalamiehen kuviot

38,00 

Kirjassa kalamiehen kuviot on ohjeet yhdeksääntoista Nissen alkuperäisneulepuseroon ja neuletakkiin, joista kaksi lasten puseroa. Hänen tyttärensä Minna on suunnitellut tätä kirjaa varten kaksi uutta neulepuseroa Nissen kuviokaavioita soveltaen sekä pari pipoa, lapaset ja sukat. Kirjassa on ohjeet yksinkertaisesta resoripiposta aina neuletakkiin, jonka takakappaletta koristaa uskomaton koivikkomaalaus. Löydät sekä neuleita, joiden parissa voit rentoutua että neuleita, joilla voit haastaa itsesi. Kaikki kuviokaaviot on koottu erilliseen vihkoseen, jotta voit helpommin pitää niitä mukanasi missä sitten neulotkin. Neulomisen iloa!

Info

Kirja KALAMIEHEN KUVIOT on pehmeäkantinen ja sivuja siinä on 180. Kirjaan kuuluu erillinen kierrevihko jossa on kaikki kuviokaaviot.

Nils ”Nisse” Hästbacka (1933–2017) työskenteli lähes koko työuransa tekstiiliteollisuudessa ja hän suunnitteli Oy Terinit Ab:n trikootuotannolle kankaita useamman vuosikymmenen ajan. Kotikylässään Teerijärvellä – sekä myös laajalti muualla – hänet tunnetaan kuitenkin ehkä parhaiten innokkaana vapaa-ajankalastajana, mutta 1980- ja 1990-luvuilla myös miehenä, joka suunnitteli ja neuloi puseroita uskomattomilla kuvioilla; niillä, joita nyt kutsumme KALAMIEHEN KUVIOIKSI.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kalamiehen kuviot”